Palaver i samarbete med Företagarna i Sverige

Palaver och Företagarna inleder samarbete.  - Företagarnas medlemmar får nu tillgång en tjänst som ligger helt rätt i tiden. Den kommer att hjälpa dem när de är på tjänsteresa eller vill komplettera sitt kontor. Dessutom gillar vi hållbarhetsaspekten, det är alltid smartare för ekonomi och miljö att nyttja outnyttjade resurser, säger Günther Mårder, VD, Företagarna.

Läs mer

DiDigital berättar om avtalet med IBM och arbetet med Vasakronan

– Vi ser stora fördelar med att i vissa situationer möta såväl kunder, partners och medarbetare i andra kontorsmiljöer än våra egna, för att främja tillgänglighet och kreativitet. Projekt har av naturen stora variationer i lokalbehov. Därför ser vi intressanta möjligheter i den här tjänsten, säger Anna-Lena Beckman, Fastighetschef/RESO Real Estate Country Operation Manager, IBM Svenska AB i Palavers pressrelease

Läs mer

Clarion pressreleasar sitt samarbetet med Palaver

- Clarion Hotel vill vara en levande mötesplats och bjuder in såväl hotellgäster som Stockholmare att nyttja hotellens ytor. Med Palaver gör vi det också enklare för människor att veta hur länge de får sitta hos oss. Partnerskapet med Palaver är en perfekt win-win situation för samtliga, säger Jessica Castegen, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel.

Läs mer

Palaver uppmärksammas i media inför lansering

Palaver får mycket positiva reaktioner i de sociala nätverken och i media inför den kommande lanseringen. Dagens Nyheter ägnar en helsida åt den nya tjänsten söndagen 22:a augusti och DiDigitals artikel i juli blev en av deras med mest reaktioner på månader. Vi ser fram emot att lansera - nära nu. De som registrerar sig kommer veta det först.

Läs mer

Pressmeddelande: Ny tjänst gör kaféer och restauranger till mobila kontor

Allt fler jobbar mobilt oavsett om man är frilansare eller har en fast anställning. Att sätta sig på ett kafé eller i en hotellobby för ett par timmars ostört arbete eller ett möte är något som lockar många. Nu lanseras en ny tjänst som skapar unika mobila arbetsplatser på kaféer och restauranger när de har få matgäster i lokalen. Flera kända Stockholmskrogar är med från start.

Läs mer