Ibland hjälper det med erfarenhet.

Teamet i Palaver har omfattande erfarenhet i ett stort antal relevanta roller inom digitala tjänster.  Vi vet hur viktigt att det är att forma tjänsten tillsammans med kunder och samarbetspartners. Särskilt när nya smarta affärsmodeller ska tas fram.  Vi har alla erfarenhet som företagare och förstår nyttan med nya kontorslösningar. En erfarenhet som hjälper oss i att vara trygga med att ta fram en tjänst som ger företagsgästen den smarta tjänst den söker. Samtidigt som vi kan skapa helt nya affärsmöjligheter till restauranger, hotell, caféer och fastighetsvärdar. Genom att nyttja outnyttjade resurser i en digital tjänst kan vi skapa helt nya möjligheter tillsammans.

Peter Henning

Grundare, VD och formaren av idén. Mer än 20 års erfarenhet av att driva projekt och organisationer. Verksamhetskonsult inom tjänsteutveckling - i allt från stora globala bolag till små projekt. Brinner för entreprenörskap och att tillämpa sina kunskaper kommersiellt och ideellt.  

Henrik Wetterdal

Henrik är ordförande och en av grundarna. Med mer än 20 års erfarenhet i roller som VD för F12-gruppen åt Melker Andersson, VD DELL Sverige, CFO Biophausia och bolag som Procter & Gamble, Coca-Cola m fl. Henrik tar det bästa från de stora in i entreprenörskap inom servicebranschen.

Erik Mitteregger

Erik är en Sveriges mest erfarna investerare. Han sitter i styrelsen för Kinnevik och MatHem mm. Erik har egna engagemang bl a i bolag Wise Group, Firefly, Exeger mm. Som en av grundarna coachar han teamet i dess stora resa.

Richard Allgårdh

Grundare och CTO. Mer än 25 års erfarenhet av IT-utveckling i ett stort antal branscher, kunder och teknikmiljöer. Grundat och drivit ett flertal bolag.    

Immi Adamsson

Immi är en av grundarna. Hon har mer än 20 års erfarenhet av systemutveckling och projektledning. Hon brinner för caféer och restauranger. Utöver sitt fokus på användbarhet i system etablerar hon samarbeten med Palavers värdar.

Fredrik Roslund

Grundare med 20 års erfarenhet av systemutveckling. Drivit konsultbolag som utvecklat nya tjänster åt företag. Kombinerar systemutvecklingen med att etablera relationer med Palavers värdar.